„The sky’s the limit!” - (Limita e cerul!) este sintagma care ne-a determinat sa pornim acest proiect, in care investim toate resursele pentru a putea oferi pacientilor nostri servicii medicale de specialitate si generale la standarde inalte.
La Implant Dental Office vrem sa depasim mediocritatea  si vrem sa ne facem meseria evoluand continuu, tintind sus, acceptand provocarile cazurilor complexe care nu pot fi rezolvate de medicul generalist .Totusi, clinica Implant Dental Office nu sustine ideea de competitie intre medicii, ci promoveaza cooperarea in folosul pacientului, motiv pentru care putem oferi suport tuturor cabinetelor  care nu pot oferi  tratament de specialitate.

Implant Dental Office se adreseaza acelor persoane care inteleg necesitatea colaborarii pacient-medic si care sunt deschise la educatie medicala continua pentru a obtine si mentine produsul serviciului stomatologic. De aceea ne rezervam dreptul de a ne alege pacientii care au aceasi gandire cu noi.

La Implant Dental Office munca in echipa este esentiala pentru a putea oferi pacientilor tratamente de inalta calitate, fiecare medic fiind instruit si specializat sa rezolve o anumita parte a acestora.
Echipa noastra de medici poate gasi solutii terapeutice in cele mai dificile cazuri, printr-o analiza atenta a acestora si colaborare efectiva.Cazurile dificile de cele mai multe ori necesita tratamente in toate sferele medicinei orale : instruirea pacientilor si Dental Care, terapie dentara simpla si avansata, chirurgie dentara si parodontologie, implantologie si chirurgie regenerativa osoasa si mucogingivala, estetica dentara, protetica si reabilitari orale complexe, ortodontie.