Echipa

Specialist Relatii Publice

Experiența Ioanei în ceea ce privește comunicarea cu oamenii se poate rezuma astfel: este o persoană cu un zâmbet atât de molipsitor încât poate să îți șteargă frica de dentist doar din câteva priviri și cuvinte.

FRONT DESK OFFICER

Cea mai nouă prezenţă în recepţia clinicii noastră, Ramona, aduce un plus de organizare şi confort atât pentru noi cât şi pentru pacienţii noştri.

medic dentist specialist chirurgie orala si implantologie

Motorul clinicii noastre este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie, din Tîrgu Mureș. În 2009, și-a făcut specializarea în Clinica de Chirurgie Orală și Maxilo-facială din același oraș. La sfârșitul anului 2012 a devenit astfel medic specialist în Chirurgie Orala și Implantologie.

medic specialist ortodontie

Pregătirea continuă, experiența, numărul pacienților, toate aceste caracteristici ale doamnei dr. Podar indică faptul că este cea mai buna soluție pentru pacienții care au nevoie de tratamente ortodontice. Inspiră seriozitate și profesionalism, lucru evident încă de la prima discuție.

MEDIC DENTIST GENERALSIT

Medic dentist – cu acte în regulă din 2016, dr. Lia este persoana capabilă să-ți stârnească zâmbetul, chiar și-n cele mai „dureroase” momente. S-a alăturat echipei Implant Dental Office  la sfârșitul anului 2017, însă s-a integrat atât de bine, încât parcă o cunoaștem de-o viață.

Medic Dentist Generalist

Faceți cunoștință cu persoana care ne ajută să echilibrăm atmosfera din cadrul clinicii. O personalitate serioasă, însă cu un râs molipsitor. În anul 2017, a absolvit Facultatea de Medicină Dentară, din Tîrgu – Mureș devenind astfel: medic stomatolog.

Asistent medical generalist

Cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul stomatologic, Luciana este  unul dintre motoarele de bază ale clinicii noastre. O prezență veselă, ea are capacitatea de a pregăti și liniști pacienții înainte de actul medical.

Asistent medical generalist

Adina, a absolvit, în anul 2016, Școala Postliceală „Eugen Nicoară”, calificarea Asistent Medical Generalist. De la începutul anului 2017 s-a alăturat echipei Implant Dental Office. Și bine a făcut! Hărnicia este cuvântul de bază.

Asistent Medical Generalist

Un ajutor de nădejde în bunul mers al clinicii este și colega noastră  Ancuța. Chiar dacă diminutivul numelui ei îi dă de gol firavitatea trupului, ea este pe cât de bătăioasă, pe atât de harnică.