Echipa Implant dental office

DR. Alexandru Mihail Ignat

Manager și medic dentist specialist în chirurgie dento-alveolară

Absolvent UMF Târgu Mureș în 2009 și specialist în 2012, dr. Mihai Ignat este motorul clinicii Implant Dental Office, care a luat naștere în 2015 în Sighișoara, din dorința de a oferi pacienților săi o experiență diferită, relaxantă și tratamente stomatologice și chirurgicale pe implant la standarde înalte.

Este o persoană empatică, cu răbdare din belșug, foarte meticulos și care poate întotdeauna să găsească o rezolvare la orice situație. Este pasionat de meseria pe care și-a ales-o și urmărește să nu cadă în plasa mediocrității, urmărind întotdeauna să evolueze constant.

„În momentul în care am ales să devin medic dentist specialist în chirurgie orală, am știut că tot ce am învățat până atunci nu are nicio valoare dacă nu evoluezi constant. Am avut marele noroc de a cunoaște câteva persoane cu o foarte vastă experiență și principii moderne în medicina dentară, după care m-am ghidat, am învățat cât am putut de mult de la ele și am aplicat instant în practica mea, fără să fac compromisuri. Acestora le mulțumesc constant și le sunt recunoscător în fiecare zi. După 12 ani de practică, sunt în continuare în căutarea de informații pe care le reconfirm și încerc întotdeauna să găsesc rezolvare oricărei provocări ce mi se oferă în practică și în viața de zi cu zi.”

Dr. Lia Cucoranu

Medic dentist specialist în stomatologie generală

Absolventă UMF Târgu Mureș în 2016, este o persoană extrem de muncitoare, cu simț al responsabilității, meticuloasă, care tratează fiecare pacient cu o atenție deosebită, nu face compromisuri și se încarcă emoțional în momentul în care pacientul scapă de durere sau reușește să zâmbească sănătos. Este deosebit de empatică și reușește să își dea seama că tratează oameni, nu dinți. Este un om cheie în echipa noastră, fiind medicul care reușește să salveze dinți, pe care cei mai mulți dentiști i-ar condamna la extracție.

„Îmi place stabilitatea, munca în echipă și încerc să dau totul pentru a face ca dintele să rămână pe arcadă. Mă încarc constant atunci când îmi revăd pacienții tratați cu ani în urmă că zâmbesc și nu mai suferă din cauza problemelor dentare, iar acel dinte cu care m-am luptat 2, 3 sau mai multe ședințe e încă pe arcadă. Pentru mine, ăsta este cel mai important scop ca medic stomatolog.”

Dr. Ani Podar

Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Absolventă UMF Târgu Mureș în 2012, este o persoană pragmatică, care nu face compromisuri absolut deloc în ceea ce privesc tratamentele ortodontice. Este o persoană foarte calculată și calmă, care reușește să trateze chiar și cele mai severe situații ortodontice, având o rată de succes extrem de mare. Este supraspecializată și reușește să trateze cazurile ortodontice la copii, dar și la adulți, în colaborare cu medicii din clinică, pentru tratamentele complexe implanto-protetice.

„În viață și în profesie, atunci când faci ceea ce îți place, toate celelalte lucruri se așează și așa apar reușitele.”

Dr. Anca Manarazan

Medic stomatolog specialist, stomatologie generală

Absolventă UMF Târgu Mureș în 2020, redefinește tinerețea în stomatologie, și anume: o capacitate impresionantă de a învăța extrem de multe lucruri într-un timp record. Este dedicată și caută întotdeauna ce e mai bun pentru pacienții săi, fiind determinată să facă din profesia ei o pasiune și o carieră în același timp. Este un om cheie în echipa noastră și care are o evoluție foarte bună, având cunoștințe despre toate ramurile stomatologiei.

„Am ajuns în echipa Implant Dental Office pentru că mi-am dorit să lucrez într-un mediu în care munca în echipă se făcea în adevăratul sens al cuvântului. În așteptarea deschiderii noii locații, am avut marele avantaj de a lucra împreună cu dr. Ignat Mihai, timp în care am încercat să absorb cât mai multe informații, tehnici, abordări și metode de tratament, și nu numai, lucruri pe care le-am aplicat cu o siguranță foarte mare în momentul când m-am așezat în postura de medic stomatolog și am primit locul în program. Acel timp de așteptare, l-am găsit esențial în startul meu ca medic, dându-mi repede seama cât de important e să intri în branșă, relaxat că știi ce trebuie să faci.“

Dr. Ilie Iavita

Medic stomatolog specialist, chirurgie dento-alveolară

Absolvent al UMF Târgu Mureș în 2019 și specialist în chirurgie dento-alveolară în 2022, este o persoană extrem de serioasă când vine vorba de meseria lui. Nu face niciodată compromisuri și are capacitatea să se documenteze și să analizeze fiecare caz în parte, înainte de a se apuca de lucru. Condamnă mediocritatea, fuge de plafonare și își dorește să exceleze în profesia lui, dorind să evolueze constant. Este o persoană de bază în echipa noastră, preluând cazurile de chirurgie orală, pe care întotdeauna reușește să le rezolve cu dexteritate, finețe și multă atenție.

„Pentru fiecare pas în față pe scara evoluției profesionale, sunt multe ore de muncă și studiu, fără de care nu poți înainta, mai ales când vine vorba de chirurgie. Fără a învăța constant, devii cumva condamnat, iar asta va avea un efect foarte nociv asupra pacienților, care îți acordă încrederea înainte de intervenție.”

Dr. Zsuzsi Hogyes

Medic stomatolog specialist, parodontologie

Cu o experiență foarte bună în stomatologie și parodontologie, este cea mai nouă membră în echipa Implant Dental Office, venind să acopere această specialitate extrem de complexă, într-un oraș în care nu se găsesc specialiști în parodontologie. Este o persoană energică, foarte bine specializată, care știe foarte clar ce are de făcut atunci când se lovește de pacienții cu boală parodontală. Este pragmatică, serioasă și pregătită să rezolve chiar și cele mai dificile cazuri.

„Sănătatea orală este esențială pentru a putea fi sănătoși de-a întregul și ea trebuie menținută prin a înțelege mai întâi că orice afecțiune este extrem de important să fie tratată incipient. Pacienții trebuie să înțeleagă necesitatea acestui lucru atunci când vine vorba de boala parodontală, care nu are milă, atunci când evoluează și produce uneori efecte ireversibile.”

Dr. Sonia Neagu

Medic stomatolog rezident, stomatologie generală

Absolventă a UMF Târgu Mureș în 2021, este o persoană tânără, delicată, pasionată și care folosește atuul tinereții pentru a putea oferi pacienților săi tratamente la cele mai înalte standarde. Este pasionată de tratamentele dentare, reușind să evolueze foarte repede, fiind pregătită deja să rezolve cazuri pe care mulți dentiști le-ar refuza. Vede fiecare obstacol o provocare, pe care reușește cu brio să o depășească, fiecare caz rezolvat mărindu-i experiența și încrederea în ceea ce face.

„Mi-am dorit dintotdeauna să pot să lucrez într-o echipă în care pot să schimb idei, să învăț, să împărtășesc informații și să găsesc locul de muncă, un loc în care să mă simt confortabil pentru a putea să îmi ofer toată dedicarea și experiența pentru pacienții care își pun încrederea în mine.”

Dr. Iunia Moldovan

Medic stomatolog generalist

Absolventă a UMF Târgu Mureș în anul 2021, este o persoană foarte empatică, veselă, de care pacienții se atașează foarte repede și care reușește să primească încrederea pacienților prin delicatețea tratamentelor, atenție, responsabilitate și comunicare excelentă. Este extrem de fericită atunci când reușește să ia durerea unui copil sau să ajute un pacient care suferă.

„În fiecare moment când lucrez cu un pacient, fie el copil sau adult, încerc să mă transpun în locul lui, astfel că în acel moment îmi dau seama cât de greu e să fii acolo în scaun. Totuși, atunci când reușesc să fac un copil să zâmbească, acel moment e de nedescris.”

Ramona Sonea

Front Officer

Fiind o profesionistă desăvârșită, Ramona reușește să preia responsabilitățile recepției Implant Dental Office cu mult calm și răbdare și să ofere liniștea pacienților din clinică înainte de tratament. Este o persoană de bază pentru pacienții care pășesc în clinica noastră, cu care colaborează activ pe durata tratamentelor.

Ramona Horvath

Front Officer

Cu o voce caldă și întotdeauna dornică să ajute, Ramona reușește să facă din recepția Implant Dental Office un loc organizat și cald, fiind întotdeauna prezentă să ajute pacienții clinicii cu orice fel de informații sau răspunsuri de care pacienții au nevoie.

Luciana Bande

Asistent medical generalist

Luciana este membru al echipei Implant Dental Office din 2015, fiind o persoană care este dedicată meseriei sale, atentă, energică și întotdeauna aproape de pacienți.

Cristina Buzas

Asistent medical generalist

O persoană calmă, atentă și profesionistă. Este pregătită să facă parte din orice tratament stomatologic, fie că este vorba de chirurgie, ortodonție sau tratamente dentare.

Manuela Rohan

Asistent dentar

Cu o experiență vastă, este o persoană dedicată și meticuloasă, care își ia meseria foarte serios, asigurându-se că și-a îndeplinit fără compromisuri sarcinile pe care le are.

Raluca Chirila

Asistent medical generalist

Este o persoană calmă, muncitoare, dornică să ajute constant și care reușește să fie alături de pacienții care ajung în sala de tratament.

Andreea Bontea

Asistent medical generalist

Cu un calm desăvârșit, este cea mai nouă membră a echipei de asistente medicale, reușind într-un timp record să se adapteze în echipa noastră. Este dedicată, energică și foarte responsabilă în activitate.

Ancuta Sava

Asistent medical generalist

Proaspătă mămică, este o persoană delicată, energică, muncitoare și responsabilă în activitatea de asistență pe care o oferă.

Ignat Dorin

Asistent manager

Cu o capacitate de învățare extraordinară în orice domeniu, este o persoană cheie care reușește să facă legătura între medici, asistente și front office, asigurându-se că fluxul de lucru și locația funcționează la cele mai înalte standarde, fără întreruperi sau impedimente.